Jasnovidost in vedeževanje

Svetovalci za jasnovidnost in vedeževanje so se s posebnimi tehnikami več let urili v jasnovidnosti in odpiranju tretjega očesa. S tem so si omogočili sposobnost videnja v prihodnost, ojačali intuicijo in sposobnost zaznavanja energij. Z nasveti in natančnim orisom situacije, vas bodo popeljali po poti, ki jo želi vaša duša.

tarotKljučna beseda tarot je priporočljiva za vse, ki imate vprašanja o svoji prihodnosti. Vprašanja lahko pokrivajo razna področja vašega življenja: družina, zdravje, finance, odnosi, ljubezen, služba…

Svetovalcem lahko postavite tudi zelo intimna vprašanja, in sicer vprašanja o katerih vam je težko govoriti z drugimi ljudmi, ki jim sicer zaupate pa vendar vam je nerodno. Sms svetovanje je namreč diskretno in poteka samo med vami in svetovalcem, zato se mu lahko brez skrbi zaupate.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
TAROT presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Tarot Kaj me caka v tem letu? Jana
Cena odgovora je 4,49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Svetovalci za jasnovidnost in vedeževanje so se s posebnimi tehnikami več let urili v jasnovidnosti in odpiranju tretjega očesa. S tem so si omogočili sposobnost videnja v prihodnost, ojačali intuicijo in sposobnost zaznavanja energij. Pri svojem delu uporabljajo tarot, ciganske karte, angleske karte in nihalo. Z jasnim videnjem zaznajo travme, težave in blokade, ki vam onemogočajo prost pretok vašega življenja.

in svetovalci vas bodo z nasveti in natančnim orisom situacije, popeljali po poti, ki jo želi vaša duša. Velikokrat se nahajamo v situacijah, katere ne vidimo objektivno in smo mogoče tudi čustveno preveč navezani in zato vzrajamo pri svoji poti, za katero menimo, da je tista prava. Pa vendar, velikokrat nas ravno to drži nazaj in nam ne dovoli, da dosežemo svojih ciljev in želja. Ne dovolite, da se kaj takšnega zgodi tudi vam. Posvetujte se z našimi svetovalci in s pomočjo jasnovidnosti, kart in nihala, vam bodo pomagali stopiti na pot k vašim ciljem.

Karte

karteKljučna beseda Karte je primerna za vaša konkretna vprašanja, ki se vam porajajo v vsakodnevnem življenju. Karte pokrivajo vsa področja vašega življenja: družina, ljubezen, partnerstvo, šolanje, izpiti, finance, delo, zdravje…

Svetovalka na ključni besedi karte je vedeževalka z več kot 20 letnimi izkušnjami. Pri svojem delu uporablja različne metode: Ciganske karte, Tarot, nihalo in angelske karte.

 

SlovenijaPošljite sms s ključno besedo:
KARTE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
KARTE Ali grem decembra v Italijo, ali tam najdem delo? 12.2.1975
Cena odgovora je 4,49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.